ГОЛОВНА ПОДІЯ ВЕРЕСНЯ  — ПРЕМ’ЄРА МЮЗИКЛУ «АЙБОЛИТЬ».

Лікар Айболить — мабуть, важко відшукати більш актуального казкового персонажа в рік пандемії коронавирусу. «Всех излечит, исцелит добрый доктор Айболит!» — ці знамениті рядки вселяли оптимізм і віру в чудодійну силу медицини багатьом поколінням дітей. Поява доктора Айболита в Одесі в 2020 році — дуже добрий знак для нашого міста. Саме тому робота над постановкою нової сценічної версії знаменитої казки Корнія Чуковського стала основною справою театру в карантинні місяці.

Для постановки вистави театром була запрошена столична постановочна група: режисер-постановник, заслужений діяч мистецтв України Руслан Неупокоєв, художник-постановник Віра Задорожня, композитор, заслужений діяч мистецтв України Тимур Полянський. У двох акторських складах вистави задіяні і досвідчені майстри трупи, і зовсім нові особи — молоді актори, прийняті до театру недавно.

Дія нового одеського спектаклю «Айболить» розгортатиметься в двох планах — ляльковому і живому акторському. На глядачів чекають знайомі з дитинства вірші і зовсім нові мелодії, запальні танці, веселі жарти, морська подорож до Африки, перемога над злим розбійником Бармалєєм і, звичайно ж, щасливий фінал, який твердо стверджує думку про те, що все — звірі і люди, діти і дорослі обов’язково будуть здорові!

Айболит-афиша-Укр

Премьеры